Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

«Το Mir vs Velasquez θα γίνει»..


Ούτε ο Frank Mir, ούτε ο Cain Velasquez θα αντικαταστήσουν τον Alistair Overeem στο main event του UFC 146, οπότε προκαλείται... πανικός στην κατηγορία Heavyweight.
O πρωταθλητής Junior Dos Santos επρόκειτο να αντιμετωπίσει τον Overeem στις 23 Μαΐου, αλλά ο Ολλανδός μαχητής βρέθηκε... ντοπαρισμένος και μάλλον θα αφαιρεθεί από το πρόγραμμα. Έτσι μένει κενή η θέση του πρώτου διεκδικητή.
Άμεσα θεωρήθηκε πως ο Mir ή ο Velasquez θα πάρουν ευκαιρία να επανακτήσουν τον τίτλο, αλλά ο πρόεδρος του UFC, Dana White, έγραψε στο Twitter: «To Mir vs Velasquez θα γίνει». Μοιραία αποκλείστηκαν αμφότερες οι περιπτώσεις.
Πλέον προκύπτουν δεκάδες σενάρια, αλλά όλα πέφτουν σχετικά εύκολα στο... κενό. Καταρχήν ο Fedor Emelianenko «έκλεισε» ματς στις 21 Ιουνίου στην Ρωσία, αν και είχαν προκύψει φημολογίες για συνεργασία του με το UFC και άμεσο ματς τίτλου. Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν πως θα αντιμετωπίσει τον πρώην Superstar του WWE... Bobby Lashley στην Αγία Πετρούπολη.
Ακολουθούν οι Roy Nelson, Antonio Silva, Shane Del Rosario, Gabriel Gonzaga, Stefan Struve και γενικά όλο το ρόστερ των Heavyweights του UFC. Ουδείς, όμως, αξίζει κάτι παραπάνω από τους Mir ή Velasquez, οπότε θα είναι μεγάλη έκπληξη, αν πάρουν αγώνα τίτλου.
Έτσι καταλήγουμε σε δύο πιθανότερα σενάρια. Το πρώτο θα έθετε τον νικητή του αγώνα το Josh Barnett με τον Daniel Cormier για τον τελικό του Strikeforce Heavyweight Grand Prix σαν αντίπαλο του Dos Santos. Το άλλο θα όριζε στην αντίστοιχη θέση τον νικητή του ματς ανάμεσα σε Mir και Velasquez. Σε αμφότερες τις περιπτώσεις, ο Βραζιλιάνος παγκόσμιος πρωταθλητής δεν θα πάρει ματς στο UFC 146.



onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου