Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Ψήφο εμπιστοσύνης στον πρόεδρο του Kick Boxing..


Το σκάνδαλο των πλαστών τιμολογίων απασχόλησε τη γενική συνέλευση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kick Boxing που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Σάββατο 22.10.2011, στις 10:00 στο Ολυμπιακό Στάδιο Άνω Λιοσίων.
Αν και το θέμα της ημερήσιας διάταξης ήταν η έγκριση του προϋπολογισμού της ΠΟΚ για το 2011, οι εκπρόσωποι των 32 σωματείων που συμμετείχαν στη συνέλευση ζήτησαν διευκρινήσεις σχετικά με το σκάνδαλο στο λογιστήριο της ΠΟΚ.
Ο πρόεδρος τη ΠΟΚ κ. Γιάννακας ενημέρωσε ότι από έναν έλεγχο που διεξήγαγε το ΣΔΟΕ στην ομοσπονδία εντοπίστηκαν ορισμένα πλαστά τιμολόγια και η υπόθεση βρίσκεται στα  χέρια των διωκτικών αρχών.
«Οι όποιες παραβάσεις καθώς και οι ένοχοι θα λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη», δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΟΚ, ενώπιον του Σώματος, όπου διαβεβαίωσε ότι κατατέθηκε  μήνυση κατά του λογιστή που συνεργαζόταν η ΠΟΚ (συγχρόνως ήταν λογιστής των εταιριών του διαφυγόντα στην Αμερική κ. Κρητικόπουλου ο όποιος αποτελεί το κεντρικό πρόσωπο στο σκάνδαλο των πλαστών τιμολογίων).
Σε ερώτηση του  Δημήτρη Δημητρίου, παλιού πρωταθλητή και δάσκαλου του Kick Boxing,  για το ποια πρόσωπα είχαν επιφορτισθεί με την αρμοδιότητα να κόβουν τιμολόγια στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Λουτρακίου απ΄ όπου προήρθαν τα «αμαρτωλά» τιμολόγια, ο Πρόεδρος της ΠΟΚ απάντησε ότι ήταν τρεις άνθρωποι, όμως, σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αποδώσει σε κάποιον ευθύνες, εφόσον η υπόθεση διερευνάται και σύντομα θα ξεκαθαρίσουν όλα τα σκοτεινά της σημεία.
Η Γενική συνέλευση ολοκληρώθηκε με ομόφωνη αποδοχή των πεπραγμένων του διοικητικού συμβουλίου, γεγονός που εκλίφθηκε και ως «ψήφο» εμπιστοσύνης στα μέλη του ΔΣ και  το  πρόσωπο του προέδρου κ. Γιάννακα.
Ο κ. Γιάννακας δήλωσε, «Δεν είμαι δεμένος με την καρέκλα. Στο παρελθόν το έχω αποδείξει. Πιστεύω ότι η ομοσπονδία είναι ένας θεσμός που οφείλουμε να υπερασπιστούμε όλοι μας. Οποιοσδήποτε έχει κάτι να καταγγείλει, δεν χρειάζεται να ρίχνει λάσπη και να αφήνει αιχμές, ας πάει στον εισαγγελέα». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου