Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Η βαριά ζώνη του THE BATTLE παραμένει σε ξένα χέρια..


H ζώνη του ελληνικού promotion δεν μπορεί να επιστρέψει στην Ελλάδα. Όταν ο  σπεσιαλίστας δημοσιογάφος του kickboxing στην Ελλάδα, Στέφανος Κωνσταντινιδης, "μάτσαρε" τον Κώστα Αγγελή με τον Kirk Kruba για τη ζώνη «THE BATTLE βαρέων βαρών», κατηγορήθηκε ότι φέρνει στην Ελλάδα ένα "θύμα" για να κερδίσει ο Έλληνας.
Ο Κωνσταντινίδης, όμως, ταξίδεψε στο It's Showtime του Βελγίου για να βρει αθλητή να φέρει στην Ελλάδα ως matchmaker του THE BATTLE.
Η επιλογή του δικαιώνει όσους θέλουν πραγματικές μάχες επί ελληνικού εδάφους και δυσαρεστεί εκείνους που θέλουν να βλέπουν πάντα τους Έλληνες να κερδίζουν.
Ο Kruba κέρδισε εύκολα τον Κώστα TOWER Αγγελή στις 5 Νοεμβρίου και πήρε τη ζώνη στην πατρίδα του.
Το επαγγελματικό στήσιμο του ελληνικού promotion και το fairplay που έγινε σε όλα τα παιχνίδια κέρδισε θετικά σχόλια από λάτρεις και managers σε όλη την Ευρώπη, με αποτέλεσμα να γίνει επίσημη πρόταση στην Ελλάδα για να διεκδικήσει Έλληνας τη ζώνη και μάλιστα σε πολύ γρήγορο χρονικό διάστημα.
Μέσα σε 20 μέρες η ζώνη THE BATTLE - HEAVYWEIGHT CHAMPION μπήκε ξανά σε διεκδίκηση. Αυτή τη φορά η διεκδίκηση έγινε μέσα στην έδρα του κατόχου της Kirk Kruba, στις Βρυξέλλες .
O Kωνσταντινίδης ήταν αυτός που άσκησε βέτο να είναι Έλληνας ο διεκδικητής και το όνομα του Αγγελή ήταν το πρώτο που έπεσε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.
Ο Αγγελής, όμως, δεν είχε αναρρώσει από τα χτυπήματα του Kruba και δεν μπορούσε να παίξει μέσα σε 20 μέρες.
Η Ελλάδα ως γνωστόν έχει έλλειψη σε δυνατούς heavyweight kickboxers και λίγα ήταν τα ονόματα που μπορούσαν να σταθούν σε αυτό το επίπεδο.
Ο Αντώνης Τζώρος είχε πρόβλημα στο να ταξιδέψει στο εξωτερικό, ο Στοφορίδης ήθελε να παίξει στο πανελλήνιο πρωτάθλημα πυγμαχίας που έγινε το Σαββατοκύριακο [που μας πέρασε στην έδρα του την Καβάλα και ο Δημήτρης Αλαφογιάννης του Ασκητή ήταν η καλύτερη λύση.
Ο Αλαφογιάννης προετοιμάστηκε μόλις 2 εβδομάδες γι αυτό τον αγώνα και το Σάββατο το πρωί η ελληνική αποστολή πέταξε για τις Βρυξέλλες.
Το βράδυ του Σαββάτου ο Αλαφογιάννης διεκδίκησε τη ζώνη σε 5 γύρους των 2 λεπτων με όρους Κ1 αλλά ο Kruba απέδειξε ότι είναι ένα επίπεδο ανώτερος και σε αυτό το παιχνίδι.
Στους δύο πρώτους γύρους ο Αλαφογιάννης τον κόντραρε στα ίσια , αλλά οι τρεις επόμενοι ήταν δραματικοί για τον Έλληνα kickboxer.
Οι άμυνες του Αλαφογιάννη έμοιαζαν από ...χαρτί μπροστά στα ίσια και γεμάτα χτυπήματα του Βελγομαροκινού και η ζώνη του ελληνικού THE BATTLE έμεινε στο Βέλγιο.
'Οχι για πολύ, όμως, αφού στο THE BATTLE του Φεβρουαρίου αναμένεται να έρθει εδώ ο δύο φορές πρωταθλητής THE BATTLE και να αντιμετωπίσει κάποιον τρίτο Έλληνα που θα προετοιμαστεί για να κερδίσει τη ζώνη.
Αναμφισβήτητα η ζώνη THE BATTLE - HEAVYWEIGHT CHAMPION είναι η πιο "δυνατή" ελληνική ζώνη που υπάρχει στην αγορά και ο Έλληνας που θα καταφέρει (εάν το καταφέρει) να την περάσει στη μέση του θα έχει κάνει ένα μεγάλο βήμα στον δύσκολο δρόμο της διεθνούς καταξίωσης.
Fighterman

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου