Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

NO LIMITS 16 "THE PRETENDER"..


Το Σάββατο 12 Νοεμβρίου οι μαχητές της μεγαλύτερης τηλεοπτικής παραγωγής μαχητών, του NOLIMITS θα κάνουν «απόβαση» στη θεσσαλική μεγαλούπολη και συγκεκριμένα στο Κλειστό Νεάπολης.
Πολλές είναι οι εκπλήξεις που επιφυλάσσει η παραγωγός Γεωργία Μπιτάκου η οποία βρίσκεται στην πόλη μας από τις αρχές Οκτώβρη προκειμένου να προετοιμάσει ένα υπερθέαμα με στόχο την ανάδειξη της ελληνικής μαχητικής ψυχής.

Το NOLIMITSαπό το 2006 που διοργανώνεται έχει καταφέρει να προωθήσει διεθνώς τους Έλληνες πρωταθλητές των δυναμικών αθλημάτων αλλά και να προβάλει τις ελληνικές πόλεις που φιλοξένησαν τη διοργάνωση με εναέριες λήψεις και τηλεοπτικά γυρίσματα.
«Σήμερα όσο ποτέ επιβάλλεται να ξαναγυρίσουμε στις ρίζες μας, να θυμηθούμε τις παραδόσεις μας, να αναβιώσουμε τις αξίες μας να φτιάξουμε τη δική μας «κιβωτό» οπλισμένοι με παιδεία και γνώση», επισημαίνει η διοργανώτρια Γεωργία Μπιτάκου και συνεχίζει τονίζοντας πως «ο απώτερος στόχος του NOLIMITSαπό το 2006 μέχρι σήμερα ήταν πάντα να δείξει κυρίως στα νέα παιδιά και μέσω του συναρπαστικού κόσμου των μαχητών, πως ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΡΙΑ, η δύναμη της ψυχής μας είναι ανυπέρβλητη και μπορούμε ακόμα και σήμερα μια τόσο δύσκολη για τη χώρα μας περίοδο, να κυνηγάμε τα όνειρα και να διεκδικούμε τους στόχους μας. Το ringεξάλλου είναι ακριβώς σαν τη ζωή δέχεσαι χτυπήματα, πονάς, αλλά πρέπει να συνεχίσεις τη μάχη».
Ήδη διαδικτυακά έχει ξεκινήσει η προβολή του εντυπωσιακού τρέιλερ της διοργάνωσης που μετά από «χολιγουντιανές» σκηνές δράσης με Αχιλλέα, Μέγα Αλέξανδρο και 300, ξεπροβάλλουν στις οθόνες μας οι μαχητές τους σήμερα, οι διακεκριμένοι Έλληνες πρωταθλητές του KICK BOXING που θα πρωταγωνιστήσουν στη Λάρισα και στο ringτου NOLIMITS16: Αλέξανδρος Γκερέκος, Στέφανος Κωνσταντελόπουλος, Θανάσης Μιχαλούδης, Κώστας Παπαδέλης είναι μερικοί εκ των σπουδαίων πρωταθλητών από Αθήνα, Καβάλα, Κέρκυρα που θα διεκδικήσουν μετά από αληθινές μάχες τον τίτλο του NOLIMITSCHAMPION, τη ζώνη που φέρει ως σύμβολο την κεφαλή του Μεγάλου Αλεξάνδρου.
«Έχουμε δώσει την ψυχή μας, αθλητές προπονητές, συντελεστές για να σας χαρίσουμε μια μαγική βραδιά. Είμαστε όλοι λόγω εποχής αγανακτισμένοι και απογοητευμένοι όμως από το Κλειστό Νεάπολης θα φύγουμε με την απόλυτη πεποίθηση ότι υπάρχει ακόμα ελπίδα.
Από τη σκηνή του NOLIMITSκαι για ένα λεπτό ο καθένας, θα περάσουν όλοι οι σύλλογοι της πόλης να δείξουν την πολεμική τους τέχνη , κάτι που κάνω για πρώτη φορά, kickboxing, muaythai,πάλη, taekwondo,κ.α.λ, επιπλέον μαχητές του αέρα και των τροχών, bmx, parkour, graffiti artist και αναρριχητές , χορευτές του BURN THE FLOOR, όλοι πρωταγωνιστές από τη Θεσσαλία θα πλαισιώσουν τους μαχητές με showπου θα ψυχαγωγήσουν και θα ταξιδέψουν το κοινό, μέσα από ένα φαντασμαγορικό θέαμα διαμορφωμένο από specialeffects, φωτορυθμικά, βιντεοπροβολές, επικές μουσικές και πολύ αδρεναλίνη», προσθέτει η κ. Μπιτάκου, «στις 18:00 θα ανοίξουν οι πόρτες του σταδίου και στις 19:00 θα ξεκινήσουν τα pregameΛάρισα εναντίον όλων, πρωταθλητές Λάρισας αντιμέτωποι με πρωταθλητές από Βόλο, Καρδίτσα, Τρίκαλα, Κέρκυρα, Αθήνα, Καβάλα, Γιάννενα, Θεσσαλονίκη , προκειμένου να προβληθούν τα ταλέντα της Θεσσαλίας και στις 20:00 θα γίνει η επίσημη έναρξη του show».
Η Περιφέρεια Θεσσαλίας, η Περιφερειακή Ένωση Δήμων, υποδέχτηκαν θερμά την παραγωγή στη Θεσσαλία που δίνει κίνητρο στους νέους μας να συνεχίσουν να μάχονται για τους στόχους και τα όνειρά τους και τους προσφέρει ένα ανατρεπτικό «βήμα» στις 12/11 να εκφράσουν τις ικανότητες και τα ταλέντα τους.
Η διοργανώτρια θα επισκεφτεί και τους δήμους Τυρνάβου, Αγιάς, Κιλελέρ, Τεμπών, Ελασσόνας για εξωτερικά γυρίσματα ενώ θα πετάξει για εναέριες λήψεις με τηλεοπτικό συνεργείο πάνω από όλη την Περιφέρεια.
Η διοργάνωση δύο εβδομάδες μετά την πραγματοποίησή της θα μεταδοθεί από το NOVASPORTS 4 τουλάχιστον 20 φορές, η κάθε εκπομπή θα διαρκεί 3 ώρες και θα περιλαμβάνει το showκαι οδοιπορικά από τη Θεσσαλία, ενώ θα ανέβει και σε διαδικτυακές πλατφόρμες, διαφημίζοντας τη γη της Θεσσαλίας και προβάλλοντας τους ταλαντούχους της νέους αλλά και τους διακεκριμένους επιχειρηματίες που θα στηρίξουν το θεσμό και θα συμβάλλουν να συνεχίσει να είναι εφικτός.
Το ίδιο βράδυ οι θεατές που θα βρεθούν στη Νεάπολη, θα παρακολουθήσουν και αποσπάσματα από την κατάκτηση της ψηλότερης κορφής του κόσμου, του Έβερεστ, από την πρώτη ελληνική αποστολή που έφτασε εκεί παρά τους δύο θανάτους μελών της αποστολής, το 2004, ενώ θα τιμηθεί για το έργο του ο δάσκαλος ειδικής αγωγής από τον Τύρναβο, κ. Δημήτρης Χουλιαρός.
Οι μαχητές του NOLIMITSθα φτάσουν σε λίγες μέρες στην πόλη της Λάρισας, για το τελικό στάδιο της προετοιμασίας τους.


athleticlarissa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου