Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Το Σαββατοκύριακο των... μικρών..



Στο κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη, θα πραγματοποιηθούν αύριο και την Κυριακή, το πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων-κορασίδων Α` καθώς και το διασυλλογικό πρωτάθλημα παίδων-κορασίδων Β` Νοτίου Ελλάδας αντίστοιχα.

Την πρώτη ημέρα θα αγωνιστούν συνολικά περίπου 140 αθλητές και αθλήτριες από 45 συλλόγους απ` όλη την Ελλάδα, ενώ την Κυριακή, στα τατάμι του κλειστού γυμναστηρίου θα βρεθούν περισσότερα από 200 παιδιά από 30 συλλόγους της Νοτίου Ελλάδας.

Οι αγώνες και τις δύο ημέρες θα αρχίσουν στις 10:30. Το 2010 στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων-κορασίδων Α` πρώτευσαν Φίλιππος Αμυνταίου (αγόρια) και ΣΑΠΚ Νεάπολης (κορίτσια), ενώ στην αντίστοιχη διοργάνωση του 2009 τον τίτλο του πολυνίκη είχαν κατακτήσει Μιρμάνης Ξάνθης και ΕΟΣ Αχαρνών αντίστοιχα. Στο διασυλλογικό παίδων-κορασίδων Β` Νοτίου Ελλάδας του 2010 οι τίτλοι είχαν καταλήξει σε ΑΕ Πετρούπολης και Νικηφόρο Ανατολής Ιωαννίνων, ενώ στην αντίστοιχη διοργάνωση του 2009 σε ΕΟΣ Αχαρνών και Πολυδάμα Αγίας Παρασκευής.

Χορηγός της διοργάνωσης είναι η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας Vodafone, ενώ τα κύπελλα είναι μια προσφορά της εταιρείας Budokas του Θανάση Καπαρού.

hjf.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου