Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Η ΑΤΤΙΚΑ ΒΑΝΚ συνεχίζει να στηρίζει την πάλη..


Ο πρόεδρος της ΑΤΤΙΚΑ ΒΑΝΚ, Ιωάννης Γαμβρίλης, υποδέχτηκε εχθές την Παρασκευή στο γραφείο του την αντιπροσωπεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Φιλάθλων Πάλης και συνεχάρη τους αθλητές για τις ευρωπαϊκές και παγκόσμιες διακρίσεις που πέτυχαν το 2011.
Ο πρόεδρος της ΕΟΦΠ, ολυμπιονίκης του Σίδνει, Κώστας Θάνος, ο αντιπρόεδρος Δημήτρης Κολιτσόπουλος και η ολυμπιονίκης Βούλα Ζυγούρη παρουσίασαν τους
παγκόσμιους μεταλίστ του 2012, Μαρία Πρεβολαράκη, Ντέιβιτ Δημόπουλο, Ερμή Δημητρόπουλο καθώς και τους πρωταθλητές μας Μπετινίδη, Εμμανουηλίδη, Ιβανίδη, Μαρία Βρυώνη, Μπούκη και Μπουρδάνο στον πρόεδρο της ΑΤΤΙΚΑ.Ο πρόεδρος της ΑΤΤΙΚΑ ΒΑΝΚ, Ιωάννης Γαμβρίλης, ευχήθηκε καλή επιτυχία στους αθλητές λέγοντας ότι «Ο αθλητισμός είναι πολιτισμός. Αντιπροσωπεύετε ένα κομμάτι της κοινωνίας  και σαν αθλητές αποτελείται πρότυπα.Η επιμονή και υπομονή που επιδεικνύετε κάθε χρόνο δίνει δύναμη σε όλον τον κόσμο. Γι’ αυτό, τόσο εγώ, όσο και η τράπεζα θέλουμε να είμαστε αρωγοί του υγιούς αθλητισμού, του κοινωνικού αθλητισμού, του ατομικού αλλά και του μαζικού.Στηρίζουμε κάθε χρόνο στοχευμένα πολλές κοινωνικές δράσεις που αφορούν ορφανά παιδιά, ιδρύματα καθώς και τον αθλητισμό.Βρισκόμαστε σε δύσκολους καιρούς. Η χώρα μας έχει περιέλθει σε μια παρά πολύ δύσκολη κατάσταση. Η Τράπεζα, αλλά και εγώ, θα στηρίξουμε τα αθλήματα της πάλης να σταθούν με αξιοπρέπεια.Η πολιτεία είναι υποχρεωμένη να σας βοηθά ακόμα και σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς».
mahites.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου