Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Δελτίο τύπου '' The Battle 3 ''..


H προφορική συμφωνία για τη ρεβάνς των δύο μαχητών (ο Σταμάτης Μπιτάκος είχε χάσει με ομόφωνη απόφαση από τον Παύλο Καπώνη πέρυσι την άνοιξη) που έγινε πάνω στο ρινγκ του THE BATTLE 2 στις 5 Φεβρουαρίου μπροστά σε 4.000 θεατές, επισημοποιήθηκε στα γραφεία του THE BATTLE και τη Δευτέρα 12 Μαρτίου θα παρουσιαστεί η επίσημη αφίσα.

Ο μεγάλος αγώνας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Ιουνίου και σύντομα θα ανακοινωθεί ο τόπος, οι τιμές των εισιτηρίων και τα σημεία προπώλησης.
Επίσης φωτογραφήθηκαν οι πρωταθλητές και κάτοχοι των επαγγελματικών ζωνών THE BATTLE  Αλέξανδρος "professor" Χατζηχρόνογλου (topfighter of the battle - light heavyweight) και Μαριάννα "diamond lady" Καλέργη (princess of the battle - batnamweight).
H Mαριάννα Καλέργη θα υπερασπιστεί τη ζώνη της στο THE BATTLE vol.3 με πρωταθλήτρια Ευρώπης (θα ανακοινωθεί σύντομα το όνομα), ενώ ο Αλέξανδρος Χατζηχρόνογλου θα υπερασπιστεί τη ζώνη του στο THE BATTLE vol.4 ,αφού στις 2 Ιουνίου θα κάνει το πρώτο του "αγωνιστικό" ταξίδι εκτός Ευρώπης ως κάτοχος της ζώνης THE BATTLE και θα αγωνιστεί στο νέο promotion του "δικού" μας Γιώργου Περγιάλη "FEARLESS PRIDE" με Αυστραλό πρωταθλητή.
Ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στον πρωταθλητή μας και στον Έλληνα πρώην πρωταθλητή και νυν διοργανωτή κ. Γιώργο Περγιάλη που καταφέρνει να δώσει μια τόσο μεγάλη ευκαιρία καριέρας σε Έλληνες αθλητές,http://us.mg4.mail.yahoo.com/neo/launch μεταξύ των οποίων είναι και ο πρωταθλητής του promotion μας, Αλέξανδρος Χατζηχρόνογλου.
To ΤΗΕ ΒΑΤΤLE πιστό στις αρχές του να παρουσιάζει τους πιο δυνατούς αγώνες με τους καλύτερους Έλληνες αθλητές και ξένους πρωταθλητές που έχουν επισκεφθεί την Ελλάδα, προετοιμάζει τρεις μήνες πριν τη διεξαγωγή του fight show το promotion και την επόμενη εβδομάδα μαζί με την επίσημη αφίσα θα παρουσιασθούν :
* η κάρτα αγώνων του show στις 9 Ιουνίου
* οι νέοι κανονισμοί σε περίπτωση ντισκαλιφιέ
* ο νέος κανονισμός περί αιφνιδιαστικής ζύγισης των αθλητών σε αγωνιστική περίοδο (25 ημερολογιακές ημέρες πριν τον αγώνα)
* οι εξετάσεις που πλέον θα πρέπει να υπόκειντε ΟΛΟΙ οι αθλητές του THE BATTLE (με έξοδα του διοργανωτή)
* η εφαρμογή του ολλανδικού μοτίβου στην κάρτα αγώνων που περιλαμβάνει δυνατές αναμετρήσεις με γνωστά ονόματα μαχητών -χωρίς προστατευτικά-  και στο πρώτο μέρος (μετονομασία "pregames" σε "part1")
Μέσα σε 7 μήνες από το πρώτο μας fight show και ενόψει του τρίτου σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, έχουμε θέσει ως στόχο να φιλοξενούμε την αφρόκρεμα του ελληνικού επαγγελματικού kickboxing & muay thai (όχι απαραίτητα τους πρωταθλητές των ερασιτεχνικών κατηγοριών της ομοσπονδίας αν δεν κρίνουμε ότι μπορούν να παίξουν επιθετικά , γρήγορα και κυρίως θεαματικά αγνοώντας το point system ) και να αναδεικνύουμε τη γενιά των αυριανών επαγγελματιών πρωταθλητών στο ΜΜΑ, ο χώρος του οποίου είναι και θα παραμείνει το "κλουβί" και όχι το ring. 
Mέσα από τη συχνή διαπροσωπική μας σχέση με promoters & managers από το εξωτερικό, έχουμε θέσει ως στόχο οι πρωταθλητές και κάτοχοι των ζωνών του THE BATTLE να φιλοξενηθούν σύντομα σε μεγάλα, διεθνή gala.
Η αρχή έγινε και μάλιστα σύντομα με το ταξίδι του "Professor" στην Αυστραλία, όταν ο κ. Περγιάλης ήρθε στην Ελλάδα για να παρακολουθήσει το THE BATTLE και είδε το title-fight  του Αλέξανδρου Νικολαϊδη με το νικητή Αλέξανδρο Χατζηχρόνολου.
Οι αθλητές δεν είναι προϊόν κανενός παρά μόνο του εαυτού τους και αν σε κάποιον "χρωστούν" κάτι αυτό είναι στους γονείς και τους προπονητές τους.
Είναι όμως και υπεύθυνοι των επιλογών τους και συχνά αντάξιοι αυτών.
Οι συμμετοχές και διακρίσεις αθλητών και πρωταθλητών του THE BATTLE σε επιμέρους εγχώριες διοργανώσεις εκτός THE BATTLE, μόνο χαρά μας δίνουν αφού θέτουν ακόμα ψηλότερα τον αγωνιστικό πήχη σε αθλητές και προπονητές και κρατούν τους μαχητές σε αγωνιστική εγρήγορση.
Με αθλητικούς χαιρετισμούς
Στέφανος Α. Κωνσταντινίδης
promoter "ΤΗΕ ΒΑΤΤLE"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου