Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Σταμάτης Μπιτάκος : "Ποτέ δεν περίμενα αυτήν την αντιμετώπιση από τον Kru Mario.."

Σε προσωπική επικοινωνία που είχαμε με τον Stam The Showman Σταμάτη Μπιτάκο, μας ανακοίνωσε την λήξη της συνεργασίας του με τον επί σχεδόν 2 δεκαετίες δάσκαλό του νιώθοντας προδωμένος και εκφράζει την στενοχώρια του για αυτήν την κατάληξη.
Σύμφωνα με όσα είδαμε στο ringstories όλα ξεκίνησαν όταν ο Μιχάλης Ζαμπίδης θέλησε να ξεκινήσει προπονήσεις με τον Kru Mario Μπαρμπάτσα. 'Οταν ο Iron Mike τον πλησίασε εκείνος δεν ήταν θετικός αλλά δεν απέκλειε και το ενδεχόμενο συνεργασίας κάτι το οποίο τελικά συνέβη και ο Μιχάλης Ζαμπίδης ξεκίνησε να προπονείται.Από την άλλη πλευρά ο Stam δεν γνώριζε για την έναρξη αυτής της συνεργασίας και θεώρησε προδοσία την όλη ενέργεια του δασκάλου του.


Διαβάσε αναλυτικά τις δηλώσεις του:
<<Αν μου έλεγε κανείς ότι κάποια στιγμή θα συνέβαινε όλο αυτό, θα του απαντούσα ότι δεν ξέρει τι λέει και θα τον έσπαγα στο ξύλο! Δεν πίστευα ποτέ ότι με τον Kru θα καταλήγαμε σε αντίπαλα στρατόπεδα ώς "εχθροί"! Όσον αφορά την προετοιμασία μου βρίσκομαι στο Μma Gym με προπονητές τον  Γιάννη Κακαράκη και τον Γιώργο Κατσινόπουλο. Πέρα της προπόνησής μου που είναι πολύ σκληρή για να αντιμετωπίσω τον Πάυλο Καπώνη, θέλω να ενημερώσω τα φιλαράκια μου ότι το επόμενο σεμινάριο θα είναι στον μάχιμο Κορυδαλλό. Σας περιμένω όλους εκεί.. >>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου