Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Judo : Στο 5o Κύπελλο Αχαρνών πρώτευσε ο ΕΟΣ Αχαρνών..


Ο Ορειβατικός Σύλλογος Αχαρνών, σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο, πραγματοποίησε το Σάββατο, 10 Μαρτίου 2012, στο Κλειστό Γυμναστήριο Αχαρνών «ΜΠΑΜΠΗΣ ΧΟΛΙΔΗΣ» το Πανελλήνιο Τουρνουά Τζούντο «5ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΧΑΡΝΩΝ».


Αγωνίστηκαν πάνω από 280 τζουντόκα, ηλικίας 5 έως 15 ετών, προερχόμενοι από 23 αθλητικά σωματεία της Αθήνας, Αττικής, Θεσσαλονίκης, Κορίνθου, Βοιωτίας και Πύργου Ηλείας.

Οι μικροί αθλητές ενθουσίασαν τους θεατές και απέσπασαν τα θερμά χειροκροτήματα και το θαυμασμό τους, με την άρτια τεχνική και αγωνιστική τους ικανότητα.

Το κύπελλο του 1ου νικητή κατέκτησε επάξια ο διοργανωτής των αγώνων ΕΟΣ Αχαρνών, με 18 χρυσά, 13 αργυρά και 7 χάλκινα μετάλλια. Δεύτερος αναδείχτηκε ο «ΟΛΥΜΠΙΟΣ Γ.Σ.», με 10 χρυσά, 1 ασημένιο και 5 χάλκινα μετάλλια, ενώ ο «Α.Ε. Πετρούπολης», με 7 χρυσά, 10 αργυρά και 7 χάλκινα μετάλλια κατετάγη 3ος.

Ακόμα, στα πλαίσια του Τουρνουά, βραβεύτηκαν οι παρακάτω αθλητές τζούντο, για την τεχνική τους επίδειξη που καταχειροκροτήθηκε: ΚΟΣΜΙΔΗΣ Ιωάννης (ΕΟΣ Αχαρνών), ΦΟΥΛΙΔΗΣ Χαράλαμπος (Πόντος Αμπελοκήπων), ΜΑΥΡΑΚΗΣ Ιωάννης (ΑΣΤΡΑΠΗ ΑΟΠ) και ΙΒΑΝΙΔΗΣ Νίκος (ΕΟΣ Αχαρνών).

Τους αγώνες παρακολούθησαν και απένειμαν τα βραβεία στους νικητές, ο Πρόεδρος του ΕΟΣ Αχαρνών κ. Βασίλης Νίκας και ο κ. Βασίλης Μπεργελές, αναπληρωτής του Γεν. Γραμματέα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο.

Η Διοίκηση του Ορειβατικού Αχαρνών ευχαριστεί θερμά την Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο και το Δήμο Αχαρνών για τη βοήθειά τους στη διοργάνωση και πραγματοποίηση του Τουρνουά και συγχαίρει για μια ακόμη φορά τον προπονητή του τμήματος Τζούντο κ. Ντούρου Γκόγκουα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στη γενική βαθμολογία και απευθύνει ένα μεγάλο ΕΥΓΕ στους μικρούς νικητές του «5ου ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ», αλλά και σε όλους τους αθλητές του τμήματος Τζούντο.


hjf.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου