Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Junior Dos Santos vs Alistair Overeem και επίσημα στις 26 Μαΐου ..


"Έκλεισε" η πρώτη υπεράσπιση του heavyweight τίτλου του Junior Dos Santos ενάντια στον πρώην K-1,Dream και Strikeforce Heavyweight champion Alistair Overeem για το UFC 146 στις 26 Μαςιου στο Las Vegas.


Στην ίδια κάρτα αναμένεται να εμφανιστούν επίσης ονόματα όπως ο Mayhem Miller, Diego Brandao, Edson Barboza, Dan Hardy και άλλοι. 

Ο Overeem έρχεται στον αγώνα μετά το επιτυχημένο ντεπούτο του για το UFC στην νίκη του επί του Brock Lesnar με ΤΚΟ στον πρώτο γύρο μετά από ένα σερί γονάτων στο clinch και ένα φοβερό liver kick που έστειλε τον Αμερικάνο για... απόσυρση. 

Ο Βραζιλιάνος πρωταθλητής κέρδισε τον τίτλο στο πρώτο UFC on FOX όταν΄έβγαλε νοκ άουτ σε λίγα δευτερόλεπτα τον Cain Velasquez. 

Πρόκειτε για δύο μαχητές που γουστάρουν να παίζουν στο όρθιο αλλά με αρκετά διαφορετικό στυλ. Ο JDS έχει πολύ καλό βηματισμό και τεχνική στις γροθιές βασιζόμενος όχι μόνο στην δύναμη αλλά και στην ποσότητα των χτυπημάτων. Από την άλλη ο Overeem συνιθίζει να κρατάει σταθερά τα πόδια του και να διαλέγει τα χτυπήματα του. Έχει εκτός από χέρια, και λακτίσματα και ΚΥΡΙΩΣ, δολοφονικά γόνατα στο clinch που έχουν βγάλει νοκ άουτ ακόμη και τσιμεντόλιθους. 

Θεωρώ ότι ο Dos Santos θα επιλέξει να κινείται συνεχώς και να χρησιμοποιεί συνδυασμούς ώστε να κρατάει τον Overeem σε απόσταση χωρίς να κινδυνέψει να τον πιάσει ο Ολλανδός είτε με κάποιο counter είτε ακόμη περισσότερο στο clinch. Το σαγώνι του Ολλανδού είναι ύποπτο αλλά δεν βλέπω να τον βγάζει νοκ άουτ ο JDS. Αν καταφέρει και τον στριμώξει νομίζω μπορεί να το τελειώσει αλλιώς, νίκη με απόφαση του πρωταθλητή.


mmafight.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου