Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

UFC 148 Φιλίππου vs Fukuda..


Σειρά ανακοινώσεων είχαμε αναφορικά με το UFC 148, το οποίο θα διεξαχθεί στις 7 Ιουλίου στο Λας Βέγκας. Μεταξύ των συμμετεχόντων φιγουράρει και ο δικός μας Κώστας Φιλίππου.

Στα middleweight (84 κιλά) ο Michael Bisping (22-4) συναντάει τον Tim Boetch (15-4), σε ένα ασυνήθιστο matchup, καθότι ο Boetch προέρχεται από την πολύ μεγάλη του νίκη επί του επί του Yushin Okami, ενώ ο Bisping προέρχεται από την οριακή του ήττα κόντρα στον Chael Sonnen.
To UFC συνήθως βάζει αντιμέτωπους αθλητές που προέρχονται από ήττα κόντρα σε άλλους αθλητές που μόλις έχουν ηττηθεί.
Το συγκεκριμένο matchup μάλλον προμηνύει ότι το κλίμα στην οργάνωση είναι πολύ ευνοϊκό για τον Bisping, και μην εκπλαγείτε αν με επιβλητική νίκη επί του Boetch (έναντι του οποίου, εξάλλου, φαντάζει ως πολύ μεγάλο φαβορί) του δοθεί επιτέλους η ευκαιρία να διεκδικήσει τον τίτλο.

Με μία αναμέτρηση που είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα του, ο Κώστας Φιλίππου (10-2-0-1) θα κοιτάξει να συνεχίσει το εντυπωσιακό του νικηφόρο σερί στο UFC 148. Αντίπαλος του ο Ιάπωνας Riki Fukuda (18-5), o οποίος σίγουρα δεν είναι το όνομα που θα «τρομάξει» τον Φιλίππου.
Η λογική λέει πως με νίκη επί του Fukuda ο Φιλίππου θα αντιμετωπίσει, επιτέλους, στον επόμενο του αγώνα έναν αντίπαλο στο top-10 του middleweight division. Ο ίδιος πρόσφατα δήλωσε πως θα του άρεσε ένας ενδεχόμενος αγώνας κόντρα στον «πολύ» Chris Leben. Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε αν με ενδεχόμενη νίκη του τα αφεντικά του UFC θα του πραγματοποιήσουν την ευχή.
Από τους υπόλοιπους αγώνες που έχουν ανακοινωθεί για το UFC 148, ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις Tito Ortiz (16-10-1) vs. Forrest Griffin (18-7) και Rich Franklin (28-6-0-1) vs. Cung Le (7-2).


www.sport24.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου