Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

''Cougar Kick Boxing Championship'' στο Fight Club Larissa στις 17-18 Μαρτίου..

Διαβάστε την ανακοίνωση του Fight club :
Για πρώτη φορά στη Θεσσαλία και γενικότερα στην Κεντρική Ελλάδα, ο Γ.Σ. Λάρισας «Μαχητική Λέσχη Λάρισας» ξεκινάει μια σειρά αγωνιστικών σε όλα τα στυλ του Kick Boxing, το Cougar Kick Boxing Championship.

Στόχος μας είναι να δώσουμε την ευκαιρία στους αθλητές της Περιφέρειας και όχι μόνο, με σκοπό την επαγγελματική καριέρα στο άθλημα να αποκτούν όλο και μεγαλύτερη εμπειρία μέσα από τα στυλ των K1 rules, Low Kicks και Full Contact, ενώ για τους υπόλοιπους ερασιτέχνες αθλητές του Kick Boxing προσφέρονται τα στυλ Kick Light, Light Contact και Semi Contact.
Η 1η Αγωνιστική του Cougar Kick Boxing Championship θα πραγματοποιηθεί στις 17-18 ΜΑΡΤΙΟΥ 2012, στο FIGHT CLUB LARISSA (Αριστείδου 17 , Λάρισα). Ακολουθεί η 2η Αγωνιστική στις 1-2 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012, η 3η Αγωνιστική στις 13-14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 και η 4η και τελική Αγωνιστική του πρωταθλήματος στις 1-2 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012 (σε περίπτωση αλλαγής ημερομηνίας της 3ης ή 4ης αγωνιστικής θα υπάρχει έγκαιρη ειδοποίηση).
Το Δ.Σ. της Μαχητικής Λέσχης Λάρισας και ο Προπονητής Στοϊκίδης Χρύσανθος πιστεύουν ότι αυτή την στιγμή υπάρχουν αθλητές/αθλήτριες <ΤΑΛΕΝΤΑ> με μεγάλες δυνατότητες και θέληση που με την απόκτηση της κατάλληλης εμπειρίας μπορούν να συμμετάσχουν με επιτυχία σε μεγάλες διοργανώσεις της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού.
Σας προσκαλούμε λοιπόν να βοηθήσουμε όλους αυτούς τους αθλητές μας και να ενώσουμε τις δυνάμεις μας έτσι ώστε να αναδείξουμε και να προωθήσουμε το άθλημα του Kick Boxing σε όλη την Επαρχιακή Ελλάδα.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου