Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Η τετράδα των Lightweights στο Bellator..


Χωρίς το προγραμματισμένο του main event ολοκληρώθηκε το Bellator 62, το οποίο περιείχε τους τέσσερις προημιτελικούς του τουρνουά Lightweight.
To main event ακυρώθηκε, αφού ο Thiago Santos παρουσιάστηκε υπέρβαρος στα επίσημα ζυγίσματα. Επρόκειτο να συμμετάσχει στον τελικό του τουρνουά των Heavyweight, ο οποίος εκκρεμούσε από την πέμπτη σεζόν του Bellator. Τελικά ο Eric Prindle έμεινε χωρίς αντίπαλο και ο Heavyweight Champion, Cole Konrad, χωρίς πρώτο διεκδικητή. Τις επόμενες μέρες το promotion θα ανακοινώσει τη λύση του... προβλήματος.
Στα αγωνιστικά, ο Lloyd Woodard πέτυχε την απόλυτη έκπληξη. Μάλιστα δεν κέρδισε απλά τον Patricky «Pitbull» Freire, αλλά του έβγαλε τον ώμο με kimura. Ο Βραζιλιάνος, ο οποίος αποτελούσε το φαβορί, δεν παραιτήθηκε έγκαιρα.
Ακόμα, ο Rick Hawn σημείωσε γρήγορο ΤΚΟ, ο Brent Weedman απέκλεισε τον J.J. Ambrose με υποταγή και ο Thiago Michel χρειάστηκε πλειοψηφική απόφαση των κριτών στον βραζιλιάνικο «εμφύλιο». Οι τέσσερις νικητές θα συνεχίσουν στα ημιτελικά του τουρνουά.


onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου