Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Η κάρτα των αγώνων του '' The Battle II ''..

Ένα σημαντικό μέρος των εσόδων θα δoθεί από τον διοργανωτή στον αθλητή Ορέστη Κουγκάι που δίνει μάχη με τη λευχαιμία.
Η κάρτα της βραδιάς είναι πλέον έτοιμη κατά το 80% & περιλαμβάνει τις παρακάτω κορυφαίες αναμετρήσεις :


                                                1.     MAIN EVENT : 5x3' FULL MUAY THAI  (-80kg)


                 Σταμάτης STAM THE SHOWMAN Μπιτάκος VS Λευτέρης MR.X  Χαχαμίδης

 -για αυτή την κόντρα ότι και να πούμε θα είναι περιττό, θα είναι αγώνας ψυχής μέχρι τελικής πτώσεως-
Η προετοιμασία και τον δύο σε Μάριο Μπαρμπάτσα και Γιώργο Γιδάκο αντίστοιχα πηγαίνει πολύ καλά και θα δούμε έναν αγώνα μέχρι τελικής πτώσεως ... 


                                                 2.    CO-MAIN EVENT : 3x3' K1 RULES (heavyweight)


                                                       Αντώνης WRAGLER Τζώρος VS Wendell Roche

 -ο κορυφαίος εν ενεργεία Έλληνας heavyweight θα προσπαθήσει να πάρει πίσω το αίμα του από τον κορυφαίο Ολλανδό που τον κέρδισε μέσα στην Αθήνα πέρυσι τον Δεκέμβριο . 
Ο Τζώρος κάνει την πιο δυναμική προετοιμασία τον τελευταίων ετών δίπλα στον Γιάννη Κακαράκη και ο Rocheβρίσκεται σε camp στη Βυρρητό για να είναι καθόλα έτοιμος γι αυτό τον αγώνα. Αυτή η αναμέτρηση θα γίνει υπό το βλέμα του It's Showtime και ίσως ο νικητής να πάρει το εισιτήριο για ένα από τα επόμενα It's Showtime  -


                                  3.  ZΩΝΗ THE BATTLE  Light heavyweight CΗAMPION 5Χ3' (-80kg)


                   Aλέξανδρος BAD BOY Νικολαϊδης VS Αλέξανδρος PROFESSOR Χατζηχρόνολου

- Στην Ολλανδία θα ολοκληρώσει το τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας του ο Χατζηχρόνογλου (προπονείται σκληρά με τον κ. Ασκητή)  και αυτό από μόνο του αποδεικνύει πόσο πολύ θέλει αυτή τη ζώνη. 
Ο Νικολαϊδης έκανε γιορτές στο γυμναστήριο του κ. Τζότζου και με το cross fit στο πρόγραμμα του, έχει βάλει στόχο να είναι στην καλύτερη φυσική κατάσταση της καριέρας του το βράδυ της Κυριακής 5 Φεβρουαρίου. 
Ποιός είναι ο κορυφαίος Έλληνας middleweight ? Θα το ξέρουμε το βράδυ της Κυριακής 5 Φεβρουαρίου -


                                           4.  SUPERFIGHT : Κ1 RULES 3Χ3' (-72kg)



        


















                                Νίκος SWEETKILL Παπαδημητρίου VS Νίκος STELTH  Γκίκας

- O αγώνας κλείστηκε και θα είναι ο πρώτος του  sweetkill μετά τον τραυματισμό του στο Gladiator's Night 5 της Χαλκίδας. Ο πιο υποσχόμενος Έλληνας μαχητής στην κατηγορία (θα ήταν ο πρώτος που θα έπαιζε σε main event του It's Showtime τον περασμένο Ιούνιο) επιστρέφει από το βαρύ τραυματισμό του, χωρίς δικαιολογίες και υπό τις οδηγίες του Νάσου Γλυκή , έτοιμος για δυνατο Κ.Ο απένατι  στον πιο φορμαρισμένο μαχητή της κατηγορίας αυτή την περίοδο ( Ο Γκίκας  έρχεται από 2 σερί νίκες μέσα σε ένα μήνα- ΤΗΕ BATTLE 1 & NO MERCY 3) . Μια νίκη τουStelth Γκίκα θα εξεσφενδονίσει την καριέρα του μαθητή του ομοσπονδιακού προπονητή της ΠΟΚ  Γιάννη Θεοφάνους . 

                                                 5.     SUPERFIGHT : Κ1 RULES 3Χ3' (-72kg)


 
                                                 Διονύσης Γκίκας   VS   Γιώργος Τάρλας

- Η νέα γενιά θα αποδείξει αν μπορεί να σταθεί μπροστά στην εμπειρία.
Και οι δύο μαχητές προέρχονται απο παραδοσιακά "σκληρές" σχολές.  
Γιώργος Γιδάκος (Τάρλας) και Γιάννης Χατζόπουλος (Γκίκας) θα ετοιμάσουν τους αθλητές τους για έναν αγώνα δίχως αύριο.
Ο πιτσιρικάς Διονύσης Γκίκας (19 ετών) είναι ένα αυθεντικό ταλέντο, με βάση του το muay thai κι αν είχε καλύτερα ίσια χτυπήματα και πίστευε παραπάνω στον εαυτό του (έλλειψη εμπειρίας) θα μπορούσε να πάει τον αγώνα στα "ίσα"  με τον Νίκο Γκίκα πριν ένα μήνα στο NO MERCY 3
Ο Γιώργος Τάρλας είναι "παλιός" στον χώρο (31 ετών) , προέρχεται από την πυγμαχία και θα μπορούσε να είχε κάνει σπουδαία πράγματα στον χώρο, αλλα οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις δεν του το επέτρεψαν (με το kickboxing δεν μπορείς ακόμα στην Ελλάδα να επιβιώσεις) .
Ο "νέος" είναι σίγουρα ... ωραίος, αλλά ο "παλιός" είναι ... αλλιώς  και την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου θα δούμε αν ο Γκίκας μπορεί να ονειρεύεται τίτλους στο μέλλον ή εάν ο Τάρλας θα "κρεμάσει" τα γάντια του -

                                   6.     SUPERFIGHT : Κ1 RULES 3Χ3' (-80kg)
 
                       



                            


                         

                           
                                  
                               Ιsmael Little Badr Bruzini   VS   Ιάκωβος Θεοδωρίδης 

- Ο Μαροκινός "μικρός Badr Harri" του Γιώργου Μάλλιου συζητήθηκε πολύ στο πρώτο THE BATTLE. Έκανε την δεύτερη πιο θεαματική είσοδο , μετά από την "ξεκαρδιστική" του cool Zuraby Zarnage και εάν δεν είχε το βαθύ σκήσιμο στο καλάμι θα βλέπαμε έναν πολύ καλό αγώνα με τον Αλέξανδρο Χατζηχρόνογλου. Το κοινό τον ζήτησε και του αξίζει μια θέση στο δέυτερο THE BATTLE. Μόνο που αυτή τη φορά πρέπει να κερδίσει ότι και να γίνει, αλλά απέναντι του θα είναι ο "φονέας των μεγάλων". 
Ο Ιάκωβος Θεοδωρίδης είναι ο καλύτερος ruky μαχητής στην κατηγορία τη χρονιά που μας πέρασε. Πήγε στην Κύπρο ως θύμα να αντιμετωπίσει τον περασμένο Οκτώβριο τον Τάκκα (Ο Τάκκας είχε καρδίσει τον Νικολαϊδη στο APOCALYPSE 3 και είναι κάτοχος της ζώνης WKF Μεσογείου) και τον "ξυλοφόρτωσε" .  Στα pregames του THE BATTLE 1 κέρδισε σαν σε προπόνηση. 
Κανονικά δεν είναι light heavyweight αλλά θα μπορούσε να παίζει στα -75 kg. Το λέει όμως η ψυχή του και σίγουρα αποτελεί ένα ακατέργαστο διαμάντιο στα χέρια του προπονητή του Κώστα Αθανασόπουλου. -

                            7.     SUPERFIGHT : FULL MUAY THAI  RULES 3Χ3' (-76kg)




                                                          Χρηστος Σαλατας VS Δημήτρης Χιώτης


- Ο Χρήστος Σαλατάς έμεινε με τα γάντια στα ... χέρια στο NO MERCY  3 όταν ο αντίπαλος του Πιστόλας αρνήθηκε να παίξει Muay Thai με αγκώνες. 
Τότε οι matchmakers του THE BATTLE έσπευσαν να κλείσουν αυτό τον αγώνα ΜΕ ΑΓΚΩΝΕΣ για το THE BATTLE 2, ο Πιστόλας είπε προφορικά το ΝΑΙ, αλλά στις διαπραγματεύσεις, ενώ του έγινε η καλύτερη οικονομική πρόταση της καριέρας του, εκείνος ζήτησε χρήματα ανάλογα αθλητών που είναι ονόματα στον χώρο και κουβαλούν καμιά 30ρια PLUS επαγγελματικούς αγώνες και όχι 2-3 επαγγελματικούς, όσους αριθμεί δηλαδή στην καριέρα του ο συγκεκριμένος αθλητής. Με αυτό τον "όμορφο" τρόπο απέφυγε αυτή την αναμέτρηση με τον μαθητή του Παύλου Καπώνη
Πολλοί αθλητές με ψυχή όμως από τον χώρο του MUAY THAI ήθελαν να μπουν στο ρινγκ με τον Σαλατά. Εννοείτε με αγκώνες ! 
Καλύτερος όλων θεωρήθηκε ο αθλητής του Νάσου ΑργυρόπουλουΔημήτρης Χιώτης και ο "μικρός" δεν έχει παρά να αποδείξει ότι μπορεί να πρωταγωνιστήσει σε αυτό το στυλ στην Ελλάδα. -




Επίσης η Μαριάννα Καλέργη πετάει τα παγοπέδιλα του Dancing On Ice και επιστρέφει στα γνώριμα λιμέρια της.
Ο πρώτος αγώνας της Μαριάννας μετά το τηλεοπτικό show που την έκανε γνωστή σε όλη την Ελλάδα θα είναι στοTHE BATTLE vol.2 και σύντομα θα ανακοινωθεί το όνομα της ξένης πρωταθλήτριας που θα αντιμετωπίσει. 
Ο αγώνας θα γίνει για τη ζώνη THE PRINCESS OF THE BATTLE (-55kg) .
Η ελληνίδα πρωταθλήτρια ξεκίνησε προπονήσεις δίπλα στο μέντορα της Παύλο Καπώνη και θα είναι καθόλα έτοιμη για την πιο ... δημοφιλή μάχη της καριέρας της !

 Ένας ακόμα αγώνας που θα ανακοινωθεί μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα θα συμπληρώσει την κάρτα του main event του THE BATTLE vol.2.

Αν ο υπεύθυνος των μη ολυμπιακών αθλημάτων της ΕΟΦΠ κ. Δημήτρης Τραμπάκουλος βρει το κατάλληλο matchmaking  μεταξύ Ελλήνων , τότε ο 9ος αγώνας του THE BATTLE vol.2 θα είναι αγώνας ΜΜΑ . 

Πλήθος αθλητών θέλουν να λάβουν μέρους στο ελληνικό fight show αλλά τα κριτήρια είναι αυστηρά και κάθε επιλογή αθλητή γίνεται μετά από πολλές συσκέψεις και με γνώμονα τόσο την αγωνιστική του ικανότητα όσο και τηνεμπορικότητα του ονόματος του
Οι νέοι "ταλαντούχοι" αθλητές που παίρνουν την ευκαιρία πρέπει πρώτα να δώσουν θέαμα και μετά να κερδίσουν και φυσικά να "κάνουν κερκίδα", αν θέλουν να έχουν θέση στο λαμπερό show.
Οι έμπειροι αθλητές που έχουν ήδη "γράψει χιλιόμετρα" στα ρινγκς είναι υποχρεωμένοι να παίξουν επιθετικά (μπροστά όπως λένε οι Ολλανδοί) και φυσικά να αποδείξουν και στην πράξη ότι κόβουν εισιτήρια και δεν είναι ονόματα μόνο στα χαρτιά. 

Τα pregames θα περιλαμβάνουν 6 αγώνες Kickboxing και σε αυτούς θα αγωνισθούν αθλητές των προπονητών : 
Μιχάλης Ζαμπίδης, Τάσος Τσάλας, Γιάννης Θεοφάνους, Κώστας Αθανασόπουλος, Γιάννης Κακαράκης, Νίκος Κρητικός, Γιώργος Γιδάκος, Μανώλης Πλεξουσάκης, Αντώνης Γιαννούλας (θα προστεθούν κ αλλά ονόματα) 
 Τα pregames θα περιλαμβάνουν επίσης 5 αγώνες ΜΜΑ και τα ονόματα των αθλητών και των συλλόγων θα ανακοινωθούν μέσα στην εβδομάδα από την Ελληνική Ομοσπονδία Φιλάθλων Πάλης 


Ο δήμος Περιστερίου στηρίζει την προσπάθεια των διοργανωτών σε αυτή τη δύσκολη οικονομικά εποχή για τη χώρα, όπως και η Ελληνική Ομοσπονδία Φιλάθλων Πάλης, που θα αναλάβει το matchmaking για τους 5 αγώνες ΜΜΑ που θα γίνουν στα pregames , ώστε να δώσει την ευκαιρία σε 10 παιδιά από διαφορετικές σχολές ανά την Ελλάδα, να εισέλθουν δυναμικά στις μικτές πολεμικές τέχνες.



ringstories

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου