Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

Εξετάσεις Μαύρων ζωνών στην Θεσσαλονίκη..


Ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 15-1-2012, οι εξετάσεις μαύρων ζωνών των αθλητών που ανήκουν στη δύναμη της ΕΤΑΒΕ.

Στις εξετάσεις που πραγματοποιήθηκαν στο ΕΑΚ «Αμπελοκήπων», συμμετείχαν περίπου 150 αθλητές από όλα σχεδόν τα σωματεία των γύρο νομών.

Οι αθλητές παρουσίασαν στους εξεταστές της ένωσης,  πούμσε,  αυτοάμυνες,  τεχνικές αγώνα και θραύσεις, σύμφωνα πάντα με τα οριζόμενα της προκήρυξης των εξετάσεων μαύρων ζωνών.



Στο τέλος της εκδήλωσης απονεμήθηκαν σε όλους τους επιτυχόντες αθλητές οι μαύρες ζώνες, γεμίζοντας χαρά και ικανοποίηση τόσο στους ίδιους, όσο και στους γονείς και φίλους τους, που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση προκειμένου να παρακολουθήσουν την προσπάθεια των αθλητών.

H απόκτηση της μαύρης ζώνης είναι ένας από τους βασικότερους στόχους του αθλητή που ασχολείται με το Ταεκβοντό. Είναι κίνητρο για μεγαλύτερη προσπάθεια, περισσότερη γνώση, περισσότερη πειθαρχία και μεγαλύτερη αφοσίωση στο ταεκβοντό.
Οι μαθητές του ταεκβοντό μαθαίνουν μέσα από την διαδικασία εξέλιξης των έγχρωμων ζωνών ότι για την επίτευξη των στόχων τους και ειδικά της μαύρης ζώνης απαιτείται υπομονή, σκληρή προσπάθεια και διάρκεια αρκετών ετών.


tkdgr.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου