Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Κύπελο αγωνιστικού Kyokushinkai καράτε κεντρικής Ελλάδος..


Mε την συμμετοχή 135 αθλητών και αθλητριών απο 10 Συλλόγους, πραγματοποιήθηκε το Κύπελο αγωνιστικού ΣΠΟΡ καράτε κεντρικής Ελλάδος(ολων των Κατηγοριών) το Σάββατο 14η Ιανουαρίου , στο Κλειστό Γυμναστήριο Αρμενίου , με την επίσημη έγκριση της ΕΛΟΚ.

Την επιμέλεια και οργάνωση των Αγώνων ανέλαβαν ο Α.Αντιπρόεδρος της ΕΛΟΚ Γιώργος Κοσμίδης , σε συνεργασία με το Μέλος της Ένωσης Βορείου Κ Κεντρικής Ελλάδος Καραπλιάγκο Αθανάσιο .
Στην διοργάνωση , η οποία ειχε επιτυχία , συμμετείχαν οι Σύλλογοι ΑΚΑΔΗΜΙΑ Kyokushinkai -Βολου, ο φιλων Ιαπωνικού καράτε Στεφανοβίκειου (Συνδιοργανωτες ) , Το Gojou kai Λαρισας, Ο Θεσσαλός Τρικάλων , Ο Σύλλογος Shotokan Καρδίτσας, O Σύλλογος Παγκρατίου Φλώρινας, οι Μαχητές Βόλου , Ο Πολυνίκης Βόλου, Ο Σπάρτακος Ζαγορας και Ο Μαχητής Αγριας . Την ευθύνη της Διαιτησίας ,είχε Ο Νίκος Πανετσίδης (Διεθνής Διαιτητής - Μελος της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΛΟΚ) , με την συνεργασία του Ευθυμιάδη Χαράλαμπο ( Προέδρου Επιτροπής Διαιτησίας Βορείου Και Κεντρικής Ελλάδος ) , και των Εθνικών Διαιτητών Γρηγορέλη Απόστολο Κορομπίλη Γεώργιο, Ξανθόπουλο Χρήστο ,Αθανασό Ευάγγελο, Καραβίνο Ευθύμιο και Τζιωρτζιώτη Δημήτριο.
Τους Αγώνες τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής ( Δημου Κιλελερ), η Δημοτική Σύμβουλος Φωτεινή Παπαστεργίου ( η οποία και έκανε την επίσημη κήρυξη ) , καθώς και ο Πρόεδρος του τοπικού Συμβουλίου Καμπανας Δημήτριος .
Επίδειξη Kyokushinkai καράτε ,πραγματοποίησε το νεοϊδρυθέν Τμήμα της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ Βόλου , με τον Εκπαιδευτή Χάρη Χονδρό , η οποία καταχειροκροτήθηκε απο τους 500 και πλέον , Θεατές ( συγγενείς των Αθλητών και Φίλους του Αθλήματος).
Οι διοργανωτές ευχαριστούν θερμά ολους τους προπονητές που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση και συμμετείχαν , τους γονείς των Αθλητών που αφιέρωσαν το Σάββατο , την Γραμματεία ( Κρισιλα Κατερίνα , Καραπλιαγκου Βάσω,Κουφογιωργου Απόστολο χαλκιά Μαρία, Σιδηροπουλου Βούλα,Κωστοπουλου Βαλια) ολους τους Διαιτητές - Κριτές , του Υπευθύνους ασφαλείας Καρακωστα Ιωάννη και Παπαβλαχο Στάθη ,καθώς και τον εκπαιδευτή Ζαγοράς Κατσανδρή Γεώργιο και τον Πρωταθλητή του Κnock- Down Enzo Sibelli ,για την σημαντική του βοήθεια , στην οργάνωση των Αγώνων .Eπισης , ευχαριστούν , τον εκπαιδευτή του Συλλόγου Παγκρατίου Τσαρτσιταλίδη Κίμων , για την σημαντική του Βοήθεια στην Διοργάνωση.
Οι αγώνες , εξυπηρέτησαν σε μεγάλο βαθμό όλους τους Συλλόγους της Κεντρικής Ελλάδος , οι οποίοι δυσκολεύονται να μετακινούνται μακρυά λόγω των δυσβάστακτων οδοιπορικών εξόδων , με αποτέλεσμα οι Αθλητές να μην έχουν την ανάλογη εμπειρία για τα επίσημα Πανελλήνια Πρωταθλήματα.
Τέλος Ευχαριστούν την Διοίκηση της ΕΛΟΚ και της Ένωσης Βορείου και Κεντρικής Ελλάδος γαι την στήριξη τους στην Διοργάνωση.


Greek Kyokushinkai Karate

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου