Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Ευρωπαικό προολυμπιακό τουρνουά taekwondo..

Επιστρέφει σήμερα στην Αθήνα, η ελληνική αποστολή που έλαβε μέρος στο Ευρωπαϊκό Προολυμπιακό Τουρνουά Πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, 2012, που διεξήχθη στο Καζάν της Ρωσίας 27-29 Ιανουαρίου 2012.


Η Έλλη Μυστακίδου (κατηγορία -67 κιλά) αντιμετώπισε στον πρώτο της αγώνα την Πολωνέζα αθλήτρια Katarzyna Wieczorek, την οποία κέρδισε με σκορ 7-3. Ο επόμενος αγώνας με την αθλήτρια της Λευκορωσίας Viktoryia Belanouskaya, έληξε ισόπαλος και ο «χρυσός πόντος» του 4ου γύρου κατοχυρώθηκε στην Belanouskaya, με αποτέλεσμα η ελληνίδα αθλήτρια να αποκλειστεί.

Η Κυριακή Κούβαρη (κατηγορία +67 κιλά), αγωνίστηκε με την Σλοβένα αθλήτρια Nusa Rajher, από την οποία έχασε τον πρώτο και καθοριστικό αγώνα με διαφορά 3 πόντων (αποτέλεσμα 3-5).

Ο Τζέλλος Νικόλαος (κατηγορία -80 κιλά), στον πρώτο αγώνα του επικράτησε άνετα του Ρουμάνου Maitner Eugen Micu, με σκορ 11-2, αλλά  στη συνέχεια έχασε στον «ξαφνικό θάνατο» από τον Νορβηγό αθλητή Eirik Nilssen Bratli. 

Μετά την ολοκλήρωση των Προοπυμπιακών τουρνουά (Παγκόσμιου και Ευρωπαϊκού), στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, το ελληνικό Ταεκβοντό θα εκπροσωπηθεί από τον δύο φορές δεύτερο ολυμπιονίκη στα βαριά κιλά Αλέξανδρο Νικολαΐδη.





elot-tkd.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου