Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Μάχες αστέρων του Μπραζίλιαν στο European Open..


Στις 26-29 Ιανουαρίου, στο Complexo Municipal Esportivo do Casal Vistoso στη Λισαβόνα Πορτογαλίας θα πραγματοποιηθεί το «European Open 2012». Θα είναι η πρώτη διοργάνωση της διεθνούς ομοσπονδίας (IBJJF) στην οποία θα εφαρμοστούν οι νέοι κανονισμοί, που στοχεύουν να κάνουν το άθλημα πιο ελκιστικό για τους αθλητές, τους δασκάλους και ιδιαίτερα το κοινό...

Στους αγώνες αναμφίβολα θα λάμψουν οι άστερες του αθλήματος όπως οι Carlos Esquisito, Andrea Verdemare, Francielio da Costa, Bruno Frazatto, Denilson Pimenta, Eduardo Ramos, Wellington Megaton, Jonathan Torres, Roberto Tussa, Igor Araújo και Nivaldo Lima.
Τα βλέμματα, βέβαια, θα στραφούν ιδιέτερα στην κατηγορία βαρέων βαρών με τους Bernardo Faria και Lucio Lagarto, όμως, συναρπαστική αναμένεται και η κατηγορία middleweight με τους Victor Estima, Clark Gracie, Otavio Sousa, Gabriel Goulart, Luis Gustavo, Gabriel Rollo, Jake Mackenzie, James Harbison κ.ά.
Και στις γυναίκες θα υπάρχουν μεγάλες αθλήτριες όπως η Ida Hansson, η παγκόσμια πρωταθλήτρια Michelle Nicolini, η Mackenzie Dern κ.ά.
Στους βετεράνους το παρόν θα δώσουν οι Eduardo Santoro, Rodrigo Munduruca, Antonio Canudo, Felipe Costa, Janne-Pekka Pietilainen και πολύ άλλοι.

mahites.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου