Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

H πρωταθλήτρια Ολλανδίας Mellony Geugjes έρχεται στην Ελλάδα για την Μαριάννα Καλέργη..


Το "κορίτσι" του Mike Passenier (προπονητής Badr Hari, Μelvin Manhoef, Artur Kyshenko...) Mellony Geugjes έρχεται στην Ελλάδα για να κάνει 2 τις ζώνες της, υπολογίζοντας όμως χωρίς την  "διαμαντένια" πρωταθλήτρια μας Μαριάννα Καλέργη !

Οι διαπραγματεύσεις του matchmaker του ελληνικου fight show με τους managers του διάσημου MIKE'S  GYM,  τελικά ευοδόθηκαν και εκδόθηακν τα εισιτήρια για την ολλανδική αποστολή που θα έρθει στην Ελλάδα 3 ημέρες πριν το THE BATTLE 2 (3 Φεβρουαρίου) αφού όπως ζήτησαν οι Ολλανδοί ήθελαν μια ολόκληρη ημέρα ξεκούρασης πριν το μεγάλο αγώνα για τη ζώνη "THE PRINCESS OF THE BATTLE".

O αγώνας τίτλου , κλείστηκε στα -55.200kg, θα είναι με όρους muay thai ΜΕ αγκώνες σε 5 γύρους των 2 λεπτών.Η αναμέτρηση αυτή είναι η πιο δύσκολη στην καριέρα της πρωταθλήτριας μας , αλλά τόσο η ίδια όσο και ο δάσκαλος και μέντορας τηε Παύλος Καπώνης δεν ήθελαν μια "χλιαρή" αντίπαλο, παρά το γεγονός ότι η Kαλέργη είχε να μπει σε ρινγκ για προπόνηση 3 μήνες εξαιτίας της συμμετοχής της στο τηλεοπτικό Dancing On Ice του ΑΝΤ1.

Η Μellony αποτελεί μεγάλο ταλέντο της μέκας του Ευρωπαϊκού kickboxing Ολλανδίας, είναι "παιδί" του φημισμένου γυμναστηρίου των παγκόσμιων πρωταθλητών, κάνει προπονήσεις δίπλα στο Badr Hari & τονMelvin Manhoeff και στην Ολλανδία είναι πολύ γνωστή και από επιδείξεις μόδας στις οποίες έχει λάβει μέρος .To style παιχνιδιού της είναι καθαρά Ολλανδικό. Πολύ επιθετική, μπλοκ και μπροστά, με καλές άμυνες σε αγκώνες, τους οποίους δεν προτιμά όμως η ίδια πολύ στο παιχνίδι της.

Πολλά τα κοινά σημεία λοιπόν της Ολλανδέζας με την Μαριάννα Καλέργη , αλλά την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου μία από τις δύο εντυπωσιακές πρωταθλήτριες θα είναι η "Πριγκίπισσα του THE BATTLE" .

Ας ευχηθούμε να είναι η Μαριάννα εκείνη την Κυριακή στη μέρα της και να κρατήσει τη ζώνη στην Ελλάδα .


ringstories.gr

1 σχόλιο: