Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Αναβολή Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Kick boxing 2011..

Ένα πανελλήνιο πρωτάθλημα το οποίο έπρεπε να έχει ολοκληρωθεί από το 2011 αναβάλλεται για ακόμα μια φορά.Είμαστε πλέον στο 2012,παρόλαυτα το πρωτάθλημα του 2011 δεν έχει τελειώσει με αποτέλεσμα πολλοί αθλητές να ενοχλούνται με αυτή την κατάσταση και η προετοιμασία τους να πέφτει στο κενό.Φαινόμενα τα οποία συμβαίνουν στην Ελλάδα.
Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση της ΠΟΚ:


Θέμα: Ανακοίνωση σχετικά με Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

Το Διοικητικό Συμβούλιο με απόφασή του αναβάλλει τη διεξαγωγή της 2ης φάσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος 2011.
Ομοφώνως το ΔΣ αποφάσισε την αναβολή για εννέα λόγους οι οποίοι είναι οι εξής:
1.      Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να διεξαχθεί το πρωτάθλημα ή μέρος του πρωταθλήματος ενός έτους μέσα στον επόμενο χρόνο.
2.      Δεν βρέθηκε το βιβλίο των περιουσιακών στοιχείων κα υλικών ενώ σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρώην έφορο υλικού Γρηγόριο Μισοκοίλη εκείνος δήλωσε στο Δ.Σ. ότι ουδέποτε παρέλαβε τέτοιο βιβλίο και κατ’ επέκταση δεν γνωρίζει τα περιουσιακά στοιχεία της ομοσπονδίας.
3.      Η απερχόμενη ταμίας Θεοφάνους Ευαγγελία δήλωσε στο νυν ταμία Κώστα Τσεβά ότι δεν βρίσκεται σε θέση να του παραδώσει ιδιοχείρως γιατί βρίσκεται μονίμως στη Μ. Βρετανία.
4.      Διαπιστώθηκε ότι τα χρήματα που διαθέτει η ομοσπονδία δεν επαρκούν όχι μόνο για τη χρηματοδότηση των αγώνων αλλά και την κάλυψη τρεχουσών οφειλών της ομοσπονδίας.
5.      Θα πρέπει να διερευνηθεί η νομιμότητα της ενοικίασης υλικών για τη διεξαγωγή του Πανελληνίου Πρωταθλήματος 2011.
6.      Δεν υφίσταται απόφαση του προηγούμενου ΔΣ για την πραγματοποίηση των αγώνων της 1ης φάσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος (3 & 4 Δεκεμβρίου 2011) σε αντίθεση με τη διεξαγωγή της 2ης φάσης (28 & 29 Ιανουαρίου 2012) για την οποία υφίσταται απόφαση με αποτέλεσμα να δημιουργείται νομικό κενό.
7.      Υφίσταται παράνομη διαγραφή σωματείων στα οποία δε δόθηκε η δυνατότητα συμμετοχής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2011.
8.      Υπάρχουν τηλεφωνικές καταγγελίες στην παρούσα διοίκηση για λανθασμένες 16άδες των αγώνων και καταγγελίες αθλητών ότι δεν τους εδόθη η δυνατότητα να αγωνιστούν λόγω ωραρίου, ως εκ  τούτου είμαστε υποχρεωμένοι να τις ελέγξουμε.
9.      Διαπιστώθηκε ότι δεν υπάρχουν οι επίσημες 16άδες των αγώνων στα στυλ που θεωρητικά ολοκληρώθηκαν με αποτέλεσμα να μην μπορεί να γίνει έλεγχος των τελικών αλλά και να μπορούν να κατατεθούν στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, ώστε να πάρουν τα μόρια που δικαιούνται οι αθλητές όπως ορίζει ό νόμος. Έτσι δεν θα μπορούν να στελεχωθούν εθνικές ομάδες.

Το παρόν ΔΣ εκφράζει τη λύπη του για την προσπάθεια των αθλητών αλλά δεν είναι δυνατόν αν δεν αποσαφηνιστούν συγκεκριμένα ζητήματα και αν δεν συγκεντρωθούν χρήματα να διεξαχθούν οι αγώνες αφού τίθεται εν αμφιβόλω ακόμη και η πρώτη φάση του πρωταθλήματος που διεξήχθη 3 και 4 Δεκεμβρίου 2011.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου