Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Ευχαριστήρια επιστολή προέδρου ΠΟΚ Νίκου Γιάννακα..


Αγαπητές κυρίες και  κύριοι, παρόλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ομοσπονδία μας τον τελευταίο καιρό και την επίθεση που δέχεται από εκείνους που επιθυμούν τη διάλυσή της, διαπιστώνουμε ότι όλοι οι σύλλογοι μέλη μας ή, σχεδόν όλοι, στηρίζουν και εμπιστεύονται τη Διοίκησή της και αυτό αποδείχθηκε με την  αθρόα συμμετοχή αθλητριών και αθλητών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα του 2011.
Η συμμετοχή φέτος, σε όλα τα στυλ υπερδιπλασιάστηκε, ξεπέρασε δηλαδή  τις 1.000 εγγραφές,  με αποτέλεσμα όπως πολύ καλά γνωρίζετε τη δημιουργία πολλαπλών προβλημάτων, τα οποία μας ανάγκασαν να μεταθέσουμε τους προημιτελικούς, ημιτελικούς και τελικούς αγώνες του Full Contct  για τις 14 ή, 21 Ιανουαρίου του 20012.
Το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας και εγώ προσωπικά θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε έναν- έναν ξεχωριστά, για την συμμετοχή σας και τη συμβολή σας στη μεγάλη επιτυχία αυτής της διοργάνωσης και με την ευκαιρία αυτή θα ήθελα να επισημάνω σε όλους ότι η Ομοσπονδία είναι θεσμός και ανήκει σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες, τους προπονητές , τους συλλόγους-μέλη και όσους αγαπούν το άθλημά μας και επιθυμούν την ανάπτυξή του.
Με εκτίμηση,
Ο Πρόεδρος
Νικόλαος Γιάννακας
Αθήνα, 5/11/2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου