Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Στον αέρα το UFC 141-Παραλίγο να μην πάρει άδεια ο Overeem..


Οι πρώτες φήμες είχαν ακουστεί ήδη από την συνέντευξη τύπου μετά τον αγώνα Jones - Machida όταν δημοσιογράφοι ρώτησαν τον Dana White αν υπήρχε πρόβλημα με τονAlistair Overeem και την μάχη του με τον Brock Lesnarστο UFC 141 στις 30 Δεκέμβρη.  Η απάντησή του ήταν αρνητική αλλά ήδη απο την Δευτέρα ξέραμε ότι έιχε κανονιστεί ακρόαση του Overeem με την αθλητική επιτροπή του Las Vegas για άγνωστους λόγους.


Τελικά η ιστορία ξετυλίχθηκε στην ίδια την ακρόαση, ξημερώματα Τρίτης για εμάς και από ότι φαίνεται ο Alistair είναι για την ώρα μέσα στον αγώνα αλλά πρέπει να ικανοποιήσει μέχρι εκείνη την μέρα κάποιες αυστηρές προυποθέσεις.

Το πρόβλημα ήταν ότι ζητήθηκε και από τους δύο να κάνουν αιφνιδιαστικά τέστ για ντόπινγκ. Ο Lesnar το έκανε με αρνητικά αποτελέσματα όμως ο Alistair αντιμετώπισε προβλήματα αφού βρισκόταν στην Ολλανδία. Για να καταλάβετε πόσο σοβαρο ήταν το θέμα, όταν κάλεσε η επιτροπή των Overeem για εξηγήσει τον έβαλαν να ορκιστεί όπως σε κανονικό δικαστήριο!  Τελικά του δόθηκε ειδική άδεια αρκεί να ελεγχθεί δύο φορές πριν και δυο φορές μετά τον αγώνα...  οπότε πολλά μπορεί να αλλάξουν στις επόεμενες δυο βδομάδες περίπου μέχρι το UFC 141.Για την ώρα όμως φαίνεται να γίνεται κανονικά ο αγώνας. 





mmafight

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου