Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Το Σάββατο 18/2 το πανελλήνιο πρωτάθλημα Judo εφήβων - νεανίδων..


Το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου, στο κλειστό γυμναστήριο της Μίκρας στη Θεσσαλονίκη, θα πραγματοποιηθεί  το πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων-νεανίδων Β`. Στη διοργάνωση δεν θα επιτραπτεί η συμμετοχή παίδων & κορασίδων.


Δείτε την προκήρυξη :

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΖΟΥΝΤΟ


Ολυμπιακό Στάδιο Άνω Λιοσίων
Αρτάκης  και Ελλησπόντου, 13343 ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ
ΤΗΛ.210-4834031-2, ΦΑΞ 210-4834033

Αθήνα 13 /2/2012

Αρ.Πρ.______/12

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
ΕΦΗΒΩΝ – ΝΕΑΝΙΔΩΝ 2012

Η Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο προκηρύσσει τη διεξαγωγή του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων Νεανίδων B’, του έτους 2012.
Ημερομηνία
:
Σάββατο 18/2/2012.
Τόπος
:
Θεσσαλονίκη – κλειστό Γυμναστήριο Μίκρας
Ηλικίες
:
Γεννηθέντες (-είσες) τα έτη 1997-1996 – επισημαίνεται δε, ότι δεν θα επιτραπεί η συμμετοχή παίδων και κορασίδων στο Πρωτάθλημα
Κατηγορίες βάρους
:
Έφηβοι : -50, -55,-60, -66, -73,-81, -90, +90
Νεάνιδες:  -40, -44, -48 -52, -57, -63, -70, +70

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Οι ονομαστικές δηλώσεις συμμετοχής των σωματείων πρέπει να αποσταλούν επί των ειδικών εντύπων που επισυνάπτονται στην προκήρυξη και πρέπει να έχουν φτάσει στα γραφεία της Ομοσπονδίας μέχρι τις 12:00 μ.μ. της Πέμπτης 16/2/2012.
Δεν θα γίνουν δεκτές δηλώσεις υποβαλλόμενες πέρα από την συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα. (Για περισσότερες πληροφορίες επί των δηλώσεων σας παραπέμπουμε στο Άρθρο 2 της πάγιας εγκυκλίου Αριθ.Πρωτ.1438/01-αναζητείστε το έγγραφο εφ’ όσον δεν το έχετε). Σύλλογος που δεν θα έχει αποστείλει τέτοια δήλωση μέχρι την ημερομηνία αυτή, δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες.
Οι σύλλογοι σε 3 μόνον κατηγορίες της επιλογής τους μπορούν να μετάσχουν με 3 αθλητές (-τριες). Σε κάθε μία από τις υπόλοιπες κατηγορίες πρέπει να δηλώσουν το πολύ 2 αθλητές (-τριες)
Στη δήλωση συμμέτοχης δίπλα από το όνομα το κάθε συμμετέχοντα αθλητή θα πρέπει απαραίτητα να αναγράφεται ο αριθμός μητρώου της Ομοσπονδίας που αντιστοιχεί στον συγκεκριμένο αθλητή.
Δεν θα επιτραπεί η συμμετοχή στο πρωτάθλημα αθλητών των οποίων τα δελτία έχουν εκδοθεί μετά την 17/11/2011.
Προσοχή: Εκτός από την παραπάνω τελειωτική και λεπτομερή ανά κατηγορία βάρους δήλωση, οι σύλλογοι πρέπει να αποστείλουν στην Ομοσπονδία προκαταρκτικές αριθμητικές δηλώσεις με τα συγκεκριμένα ονόματα  των αθλητών-προπονητών τους, μέχρι το πολύ την Τετάρτη 15/2/2012, προκειμένου η Ομοσπονδία να μεριμνήσει για θέσεις σε τουριστικά λεωφορεία για τη μετάβαση των αθλητών στον τόπο διεξαγωγής των αγώνων. Σύλλογος που δεν θα έχει αποστείλει τέτοια ονομαστική δήλωση μέχρι την ημερομηνία αυτή, θα πρέπει να μεριμνήσει για τη μεταφορά των αθλητών του στον χώρο των αγώνων με ίδια μέσα.

Κλήρωση
:
Θα διεξαχθεί στις 22:00 το βράδυ της Παρασκευής 17/2/2012 σε  αίθουσα που θα ανακοινωθεί  εγκαίρως
Ζύγιση
:
Η ζύγιση για όλους τους αθλητές θα διεξαχθεί σε ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες γι΄ αυτό το σκοπό στο στάδιο διεξαγωγής των αγώνων τις έξης ώρες.
:
Ανεπίσημη : Σάββατο 18/2/2012 από  08:00 πμ.-08.30 πμ.
:
Επίσημη :     Σάββατο 18/2/2012 από  08:30 πμ.- 09.30 πμ.
Έναρξη των αγώνων
:
10:30 πμ.
Διάρκεια κάθε αγώνα
:
4 λεπτά
Διάρκεια παράτασης αγώνα (Golden score)
:
2 λεπτά
Εμφάνιση
:
Οι αθλητές κατά την είσοδο τους στον αγωνιστικό χώρο (tatami) θα πρέπει να φορούν αποκλειστικά (επί ποινή αποκλεισμού) λευκό judogi το οποίο θα πρέπει να πληροί τις προϋποθέσεις που τίθενται από τον κανονισμό διαιτησίας. Δεν θα επιτραπεί η χρήση μπλε judogi
Ειδικές παρατηρήσεις
:
Για οποιεσδήποτε γενικές πληροφορίες, που αφορούν στις συνθήκες και τους όρους συμμετοχής στους αγώνες, σας παραπέμπουμε στην πάγια εγκύκλιο Αρ.Πρωτ.1438/01 (http://www.hjf.gr/judo12.php). Η δήλωση συμμετοχής των σωματείων στα προκηρυσσόμενα Πρωταθλήματα, σημαίνει ότι γνωρίζουν και δέχονται ανεπιφύλακτα τους όρους της ανωτέρω εγκυκλίου και της παρούσας προκήρυξης.

Οικονομικές Συνθήκες: Η Ε.Ο. Τζούντο θα καλύψει με τουριστικά λεωφορεία  τις μετακινήσεις των αθλητών/τριών και  συνοδών που εγκαίρως θα δηλώσουν συμμετοχή. Σε ότι αφορά στα σωματεία των  νησιωτικών περιοχών, Πελοποννήσου & Ηπείρου,  η Ομοσπονδία θα καταβάλει 25 ευρώ ανά δηλωθέν άτομο.
Σε ότι αφορά στη διαμονή αθλητών, αθλητριών και συνοδών, η Ομοσπονδία θα προτείνει ενδεικτικά στους ενδιαφερόμενους ξενοδοχεία, τα οποία θα προσφέρουν ειδικές τιμές για τις ομάδες λόγω των αγώνων.  Η διαμονή και η διατροφή των αθλητών και των συνοδών αυτών θα καλυφθούν από τα σωματεία.
Υπενθυμίζεται ότι το δικαίωμα συμμετοχής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανέρχεται στα 10 € ανά αθλητή/αθλήτρια. Η καταβολή του δικαιώματος συμμετοχής θα πραγματοποιηθεί την ημέρα των αγώνων και οπωσδήποτε πριν από την έναρξή τους





ΟΡΓΑΝΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ:

Αλυτάρχης
:
Καμπάς Δ.
Υπεύθυνος θεμάτων οργάνωσης, τάξης και κανονισμών
:
Μακρής Γ.
Υπεύθυνος Γραμματείας
:
Νικολούδης Ν.
Μέλη Γραμματείας
:
Ευαγγελινού  Α., Νικολούδης Ν., Μακρής Γ.
Επιτροπή Κλήρωσης
:
Ευαγγελινού  Α., Νικολούδης Ν., Μακρής Γ.
Υπεύθυνος Διαιτησίας
:
Χεκήμογλου Ν.
Διαιτητές
:
Σωτηρόπουλος Δ., Λυμπέρη Κ., Κουτσούκης Π., Μωυσίδης Κ., Προκόβας Κ., Βάραγκας Α., Φυσικόπουλος Δ., Τορτοπίδης Ι., Τσελαρίδου Μ., Παπαδημητρίου Δ., Μπούζη Δ., Πεπινίδης Μ., Κομνηνού Α., Παπαδάκης Ν., Παλυβού Ε., Κουιμτζής Β.
Επιτροπή ζύγισης
:
Λυμπέρη Κ., Τορτοπίδης Ι., Μωυσίδης ., Τσελαρίδου.
Υπεύθυνος Ταυτοπροσωπίας                        
:

Κάσκας Α..
Ιατρός
:

Καραγκούνης Π.


                        


Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Ο Γεν. Γραμματέας


Α. Σαμπρής



Α. Μαρκάκης



hjf.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου