Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

To '' Μοντέρνο Παγκράτιον '' αποτελεί την πλέον αναπτυσσόμενη πολεμική τέχνη..


Το '' Modern pankration '' το οποίο είναι υπο την αιγίδα της Fila,έχει γνωρίσει μεγάλη άνθηση τις τελευταίες δεκαετίες στο εξωτερικό με απίστευτες διοργανώσεις και παγκόσμια πρωταθλήματα που αντίστοιχα δεν υπάρχουν.
Και αναφέρω παγκόσμια πρωταθλήματα με χιλιάδες συμμετοχές και όχι όπως στην Ελλάδα που το παγκόσμιο γίνεται στη χώρα μας με μηδαμινές συμμετοχές από άλλες χώρες.
Η Χώρα μας που έβγαλε το Παγκράτιο άθλημα θα έπρεπε να είναι μέλος της Fila που αποτελεί κολοσσό για να μπορέσει να δοκιμαστεί με όλες τις χώρες και να ανεβάσει το εγχώριο επίπεδο.
Φυσικά όλοι σωπαίνουν και κανένας δεν αναφέρει τη συνεργασία του '' Modern pankration '' με τη Fila λόγω συμφερόντων γιαυτό και κάνουμε βήματα προς τα πίσω.


Δ.Κ

4 σχόλια:

  1. την FILA και το Παγκράτιο εκπροσωπούν στην Ελλάδα η Ελληνική Ομοσπονδία Φιλάθλων Πάλης http://www.fila-official.com/index.php?option=com_annuaire_fila&act=fiche&fed=52&filtre_continent=2&filtre_pays=&Itemid=105&limit=1000&limitstart=0&lang=en και για την Κύπρο τα στοιχεία επικοινωνίας δίνονται εδώ http://www.fila-official.com/index.php?option=com_annuaire_fila&act=fiche&fed=35&filtre_continent=2&filtre_pays=&Itemid=105&limit=1000&limitstart=0&lang=en

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στους δύο παρακάτω συνδέσμους μπορείτε να ενημερώνεστε άμεσα σχετικά

    http://www.fila-official.com/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=58&Itemid=100224&lang=en

    http://www.fightleague.org/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Tromeri anthisi....diethnis sinantiseis me 5 athlites
    http://www.fila-official.com/images/FILA/resultats/2012/results_02_geneva_pk.pdf
    Deite kai to antistoixo link.
    Kyrioi prin na grafete oti nanai kalytera na elegxete...kamia diorganosi tis fila den eixe pano apo 35 pagratiastes.
    Gia pia exelixei kai diadosi milate????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Kai gia na min mperdevomaste to amerikaniko modern pankration einai mia alli megali istoria pou oudemian sxesi me tie diorganwseis tis fila den exei...

    ΑπάντησηΔιαγραφή