Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Rashad Evans vs Jon Jones και επίσημα αυτόν τον Απρίλιο..


Στο UFC 145 στις 21 Απριλίου στην Ατλάντα, θα αγωνιστούν μετά από πολλές περιπέτειες, οι δύο πρώην φίλοι και νυν "εχθροί" , Jon "Bones" Jones και "Suga" Rashad Evansγια την ζώνη του light heavyweight πρωταθλητή του UFC.


 Μία μάχη που πέρασε από χίλια κύμματα αφού είτε θα τραυματιζόταν ο ένας, είτε ο άλλος με συνέπεια να αναγκάζονται να αντιμετωπίσουν άλλους αντιπάλους. Ο Jones κέρδισε με choke τους Rampage και Machida και ο Evans τελείωσε με ΤΚΟ τον Tito Ortiz και με ομόφωνη απόφαση των Phil Davies πριν 2 βδομάδες στο UFC on FOX 2. Θυμίζουμε επίσης, ότι οι δύο τους ήταν φίλοι και συναθλητές στο camp του Greg Jackson με τον Rashad να πέρνει προσωπικά το ότι ο Jones ήθελε να τον αντιμετωπίσει στο κλουβί παρά την φιλία τους και να φεύγει από το camp πηγαίνωντας στοImperial Athletics ή αλλιώς "Blackzillians". 
Πολλοί θεωρούν ότι ο Rashad είναι αυτός που θα κερδίσει τον μέχρι στιγμής ουσιαστικά αήττητο Jones (η ήττα από τον Hammil ήταν DQ λόγω αντκανονικού χτυπήματος, ο Jones κυριαρχούσε μέχρι τότε) αφού έχει γνώση από πρώτο χέρι του του αντιπάλου από τις προπονήσεις που κάναν μαζί. Έχουν κυκλοφορίσει και πολλές φήμες ότι εκείνες τις μέρες ο Rashad είχε τον χεριού του τον Jones, με τον πρωταθλητή να λέει τα αντίθετα... 
Εσείς τι λέτε; Είναι απειλή για τον Jones ο Rashad;
 




mmafight.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου