Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Δελτίο τύπου Spartan Warriors..

Διαβάστε το δελτίο τύπου spartan warriors
Σας ενημερωνουμε πως, 
Θα θελαμε αναφορικα με το τελευταιο παιχνιδι, μεταξυ των αθλητων Χαχαμιδη – Μπιτακου, στο κλειστο περιστεριου, να δωσουμε στο κοσμο να καταλαβει 2.3 λεπτομερειες σχετικα με την υγιη διεξαγωγη αγωνων.
Ο χρονος – γυρος ο οποιος οριζεται από την αρχη πρεπει να τηρειται. Γιαυτο και υπαρχουν 1 κεντρικος διαιτητης και 4 κριτες.
Ο ενας αθλητης από τον αλλον δεν πρεπει στο μεσοδιαστημα που παιρνουν ανασες, να ερθουν σε επαφη, ουτε να υποκινουνται από τους ιδιους τους προπονητες τους. 
Αν μη τι άλλο θα πρεπει η κριτικη επιτροπη και ο κεντρικος διαιτητης να λαμβανουν τις προβλεπομενες ποινες που ανηκουν στους διεθνεις κανονισμους. Μονο ετσι οι προπονητες θα νιωθουν σιγουροι ώστε με ασφαλεια να επιτρεπουν στους αθλητες τους να συμμετασχουν.

Επιτέλους οι ασχετοι με το χωρο θα πρεπει να απομακρυνθουν. Δεν γινεται το αθλημα, να οριζεται από αποτυχημενους στο χωρο τους, οι οποιοι λογω δημοσιων σχεσεων, να καταφερνουν στις πλατες των φιλαθλων και με τη δυναμη της εισοδου, που σας επιβαλλουν, να κανουν «αρπαχτες» και επειδη δε ξερουν ποτε θα εχουν την επομενη ευκαιρια διεξαγωγης αγωνων, να προκαλούν επωνυμα και εντελώς ερασιτεχνικα τον οποιο καταξιωμενο δασκαλο εχει τοσα χρονια στο χωρο.Ακολουθεί βίντεο το οποίο είναι από το αρχείο των spartan warriors :



http://www.youtube.com/watch?v=1W_ncUAEez4&feature=youtu.be

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου