Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Στην Ελλάδα το πανευρωπαϊκό τάε κβο ντο..

Στην Αθήνα ανατέθηκε η διοργάνωση του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων τάε κβο ντο που θα πραγματοποιηθεί τον προσεχή Ιούνιου, όπως αποφασίστηκε την Παρασκευή (27/1) στο Καζάν της Ρωσίας, στο περιθώριο του προολυμπιακού τουρνουά.
 

Η ελληνική υποψηφιότητα είχε να ανταγωνιστεί την Ρουμανία (Βουκουρέστι) και το Αζερμπαϊτζάν (Καμπάλα) που επίσης είχαν ενδιαφερθεί να φιλοξενήσουν την διοργάνωση. 

Η πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου Αθηναίων, Παναγιώτα Ψαράκη, που παρουσίασε (μαζί με τον πρόεδρο της ΕΟ τάε κβο ντο, Νίκο Θωμαΐδη) την υποψηφιότητα, ανέφερε για την επιτυχία του ελληνικού εγχειρήματος: 

«Θεωρώ απαραίτητο να διεκδικούμε μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις καθώς η χώρα μας έχει ανάγκη από την οικονομική ενίσχυση που θα προκύψει με την έλευση περισσοτέρων των 1.000 αθλητών προπονητών και παραγόντων που θα πάρουν μέρος στους αγώνες. Ένας τέτοιος αριθμός επισκεπτών που θα παραμείνει στην χώρα μας επί μία εβδομάδα μας ενισχύει οικονομικά και κυρίως τους επιχειρηματίες της πόλης. Ταυτόχρονα εμπνέει τους νέους να έχουν υψηλά ιδανικά».





sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου